Denne side indeholder bl.a. oversætt. fra stopworldcontrol.com

COVID-19 planlagt ?

Forberende øvelser til en pandemi

Et par måneder før udbruddet organiserede verdens vaccinesælger nr. 1, Bill Gates, en begivenhed i New York City. Gæt hvad begivenheden handlede om? Det var en 'coronavirus-pandemiøvelse'. Denne pandemiøvelse blev kaldt Event201, og fandt sted i 18. oktober 2019, lige før udbruddet.

På det store display i auditoriet ser du teksten udskrevet: Vi er nødt til at forberede os til den begivenhed, der bliver til en pandemi.

Citat: "Begivenhed 201 simulerer et udbrud af en ny coronavirus, der overføres fra flagermus (!) til svin til mennesker, der til sidst effektivt overføres fra person til person, hvilket fører til en alvorlig pandemi."

Danmarks Sundhedsminister Magnus Heunicke havde 'tilfældigvis' samme dag møde med Gates Foundation i Washington, 3 timers kørsel fra New York.

Bill Gates organiserede en koronavirus-pandemi-øvelse lige før det skete!

Konklusionen var, at hele menneskeheden skal vaccineres ...

Formålet med Event201 var at forberede verden til en coronavirus-pandemi ... der skete lige efter begivenheden.
Tyske læger: "Pandemien er et bedrag"

En gruppe på over 500 læger i Tyskland kaldet 'Læger for oplysning' afgav en chokerende erklæring under en national pressekonference:

Corona-panikken er et skuespil, svindel og bedrag. Det er på høje tid, at vi forstår, at vi er midt i globale kriminelle handlinger.

Heiko Schöning i blå jakke til højre i billedet blev 27. sept. 2020 anholdt ved en demo i London og tilbageholdt i 20 timer.

Denne store gruppe af medicinske eksperter udgiver en medicinsk avis i 500.000 eksemplarer hver uge for at informere offentligheden om den massive misinformation i de almindelige medier. De organiserer også masseprotester i Europa, som den 29. august 2020, hvor 12 millioner mennesker tilmeldte sig og flere millioner faktisk dukkede op.
Hundredvis af spanske læger siger,
at pandemien er planlagt

Spanske lægers video zenzuret både på FaceBook og Youtube. De spanske Læger for sandheden's hjemmeside.

Belgiske læger skriver i åbent brev, at de anklager WHO for ganske unødvendigt at have fremprovokeret en situation helt ude af proportioner med virkeligheden. Covid-19 er slet ikke så farlig som først påstået.

Lignende store grupper af hundredvis af medicinske eksperter findes i lande over hele verden.

I USA understøtter over 27.000 læger en dokumentar kaldet PLANDEMIC, som afslører COVID-19 som en kriminel operation

De to heftigt zenzurerede interviews kaldet "Plandemic" med Judy Mikovits med danske undertekster kan ses her.

Hvorfor siger disse tusinder af medicinske fagfolk overalt i verden, at pandemien er en forbrydelse?

En af de mest omtalte dokumenter er helt tilbage fra 2010, hvor lockdown/nedlukning beskrives på samme måde, som vi har oplevet i 2010. Det besynderlige er, at det er skrevet i DATID: Læs side 18 under Lockstep. Her dansk oversætt af de første afsnit:

"I 2012 ramte den pandemi, som verden havde forventet i årevis. I modsætning til 2009'ernes H1N1 (svineinfluenza), var denne nye influenzastamme ekstremt virulent og dødbringende. Selv de mest pandemi-forberedte nationer blev hurtigt overvældede, da virus muterede rundt om i verden og inficerede næsten 20 procent af den globale befolkning og dræbte 8 millioner på bare syv måneder; størstedelen af dem sunde unge voksne. Pandemien havde også en dødbringende effekt på økonomier: international mobilitet for både mennesker og varer gik i stå, svækkende industrier som turisme og brydende globale forsyningskæder. Selv lokalt var ellers normalt travle butikker og kontorbygninger tomme i månedsvis, uden hverken ansatte eller kunder.

Den kinesiske regerings hurtige pålæg og håndhævelse af obligatorisk karantæne for alle borgere, ligesom dens øjeblikkelige og næsten hermetiske forsegling af alle grænser, reddede millioner af liv og stoppede spredningen af virussen langt tidligere end i andre lande og muliggjorde et hurtigere efterfølgende opsving.

Kinas regering var ikke den eneste der havde truffet ekstreme foranstaltninger for at beskytte sine borgere fra risiko og eksponering. Under pandemien flexede nationale ledere over hele verden deres autoritære myndighed og indførte regler, frihedsindskrænkninger og begrænsninger - lige fra obligatorisk brug af ansigtsmasker til kropstemperaturkontrol ved "checkpoint" posteringerne i det offentlige fællesrum, som fx ved togstationer og supermarkeder.

Selv efter at pandemien forsvandt blev denne mere autoritære kontrol og tilsyn af borgere og deres aktiviteter fast og jævnt intensiveret. For at beskytte sig mod spredningen af stadig mere globale problemer - fra pandemier og tværnational terrorisme til miljøkriser og stigende fattigdom - tog ledere rundt om i verden et endnu stærkere greb om magten.

Forestillingen om en mere kontrolleret verden fik bred accept og godkendelse. Borgere opgav frivilligt noget af deres suverænitet - og deres privatliv - til mere paternalistiske stater i bytte for større sikkerhed og stabilitet. Borgere var mere tolerante og endda ivrige efter top-down retning, overvågning og tilsyn - og nationale ledere havde i højere grad mulighed for at pålægge orden efter de metoder, de fandt passende. I udviklede lande antog disse tiltag mange former: fx biometrisk ID til alle borgere og strammere regulering af nøgleindustrier, hvis stabilitet blev betragtet som afgørende for nationale interesser".
Amer. sundhedsstyrelses direktør
garanterede en pandemi inden for 2 år

Dr. Fauci har været den amer. sundhedsstyrelses direktør i over 25 år. I 2017 fremsatte Anthony Fauci en meget underlig forudsigelse med en endnu mere besynderlig sikkerhed. Fauci sagde, at der under præsident Trumps første periode helt sikkert ville ske et "overraskende udbrud af en smitsom sygdom".

Der er INGEN TVIVL om, at der vil være en udfordring for den kommende administration inden for infektionssygdomme.

Der vil komme et overraskende udbrud.
Ingen betvivler dette.

Den oprindelige video fra 2017:Fauci guarantees an outbreak with the next two years.
Bill and Melinda Gates garanterer
en global pandemi

Bill Gates: "En global pandemi ER PÅ VEJ. En SKABT VIRUS er menneskehedens største trussel. Dette vil ske inden for de næste 10 år."

Kilde: Bill Gates announced a global pandemic

Kilde: Melinda Gates says humanities greatest threat is an engineered virus
Opstemt ved udsigt til salg
af vacciner i det næste år

Kort efter denne 'øvelse for en coronaviruspandemi' skrev Bill Gates på Twitter:

Jeg er især begejstret for, hvad det næste år kunne betyde for et af de bedste køb inden for global sundhed: vacciner.

Tænk lige over dette: Verdens vaccineforhandler nr. 1 garanterer en global pandemi inden for de næste par år, og hans kone sagde, at vi alle skulle frygte en manipuleret virus, der er 'på vej'. Derefter organiserer de en øvelse for en forestående global pandemi og siger, at vacciner vil være den eneste løsning. Dernæst tweeter Bill Gates, hvor begejstret han er over salg af vacciner i det næste år. Umiddelbart derefter bryder den annoncerede pandemi ud!

Faktisk proklamerer Bill Gates med det samme, at den eneste løsning for menneskeheden er at købe hans vacciner ...
'Gør dig klar til en
global koronaviruspandemi'

I september 2019 - også lige før udbruddet - offentliggjorde Global Preparedness Monitoring Board en rapport med titlen A World at Risk

Det understregede behovet for at være forberedt på ... et koronavirusudbrud!

På forsiden af rapporten er billedet af et coronavirus og mennesker iført ansigtsmasker!

I rapporten står denne interessante sætning:

De Forenede Nationer (inklusive WHO) gennemfører mindst to systemomfattende trænings- og simuleringsøvelser, herunder en til at dække den bevidste frigivelse af en dødelig respiratorisk sygdomsfremkaldende substans.

Fik du den ? De har øvet sig i en bevidst frigivelse af et dødeligt respiratorisk patogen (sygdomsfremkaldende substans)!
COVID-19 'projektet'
planlagt til 2025

Verdensbanken viser, at COVID-19 er planlagt til ... slutningen af marts 2025! Så hensigten er at fortsætte til marts 2025, kilde: World Bank shows planned end date of project COVID-19, PDFMillioner af COVID-19 testsæt
solgt i 2017 og 2018

Som vi ved, dukkede den nye COVID-19 op i Kina mod slutningen af 2019. Derfor blev den navngivet COVID-19, som er et forkortelse for Corona Virus Disease 2019. Data fra World Integrated Trade Solution viser dog noget forbløffende:

i 2017 og 2018 - to år før COVID-19 - distribueredes hundreder af millioner testkits til COVID-19 over hele verden. COVID-19, en sygdom, der angiveligt ikke engang eksisterede dengang.

Kilde til nedenstående billede'Hurtigt! - Gem det!!'

Disse forvirrende data blev opdaget af en person den 5. september 2020, der sendte dem på sociale medier. Den næste dag gik det viralt over hele verden. Den 6. september ændrede WITS pludselig den originale betegnelse 'COVID-19' til den vage 'Medical Test Kits'.

Dette er ikke tilladt i handel, fordi du altid skal være specifik. Der er mange typer testsæt til forskellige sygdomme.

Det faktum, at de fjernede specifikationen 'COVID-19', efter at disse data blev kendt over hele verden, beviser, at de forsøger at skjule det. De glemte imidlertid at slette en detalje: produktkoden til disse 'medicinske testsæt' er 300215, hvilket betyder: 'COVID-19 testsæt'

Deres forsøg på at dække over det kom for sent: disse kritiske oplysninger blev afdækket og afsløres af millioner over hele verden. Du kan downloade en PDF, der viser de originale data på dette websted.

Se også denne video om ovenståendeEr denne virus menneskeskabt?

Hvor kom virussen fra? En af verdens førende eksperter inden for biovåben, Dr. Francis Boyle, er overbevist om, at det stammer fra et biovåbenlaboratorium i Wuhan, Bio Safety Lab niveau 4.

Denne facilitet er specialiseret i udvikling af ... coronavirus!

De tager eksisterende vira og forvandler dem til våben, hvilket betyder, at de gør dem langt farligere og derved kan virussen bruges som et biologisk våben. I de følgende to minutters videoklip ser du en talsmand for Trump-administrationen, biovåbenekspert Dr. Francis Boyle og præsident Trump tale om, hvordan denne virus kom fra laboratoriet i Wuhan.


Fortsættelse følger her med spørgsmålet: Var disse ting 'tilfældige forudsigelser' ?


©2020 • corona-information.dk