Planlagte eller tilfældige forudsigelser?

Du må selv vurdere, om følgende er tilfældige eller bevidst planlagte hændelser, som havde til formål at 'vænne' folket til det, der var i vente.

På engelsk kaldes det sidste predictive programming/forudseende programmering, altså på en underfundig/subtil måde at programmere det ubevidste, således at personen senere reagerer med "Dette kender jeg. Jeg har oplevet det tidligere. Jeg ved bare ikke, hvorfra jeg kender det." - og på den måde godtager de programmerede lettere den undertrykkelse, der udføres mod dem.

Film forudså virus-pandemien

De sidste år blev der produceret flere film og tv-serier, omkring ... en global pandemi i coronavirus!

Filmen 'Dead Plague' skildrer en global pandemi med et coronavirus og nævner endda hydroxychloroquin som kur.

En anden film kaldet 'Contagion' viser, hvordan et coronavirus spredes globalt med social afstand, ansigtsmasker, lock-downs, håndvask osv. Som et resultat.

Bogstaveligt alt, hvad vi ser nu, "forudsiges" detaljeret i disse film.Tegneserie fra EU
visualiserede global pandemi

Siden marts har to ting virkelig overrasket. Dette er en af dem.

I 2012 blev en mærkelig tegneserie produceret af EU, der kun skulle distribueres blandt de ansatte. Titlen på tegneserien er 'INFICERET', og den viser en ny virus, der stammer fra et kinesisk laboratorium og spredes over hele verden. Kilde: Tegneserien som PDF.

Løsningen til denne pandemi er beskrevet i tegneserien: globalister håndhæver en global sundhedsplan. Det betyder:

Ikke mere medicinsk frihed, men medicinsk tyranni af globalistiske enheder.

Det er budskabet i denne tegneserie, der er udgivet til de ansatte i EU. Et af citaterne fra tegneserien lyder:

'De sikkerhedsforanstaltninger, der fulgte, gjorde vores eksistens totalt uudholdelig.'Pandemi vist under
olympiaden 2012 London

Under åbningsshowet til sommer-OL i London 2012 blev en coronavirus-pandemi udspillet. Snesevis af hospitalssenge, et stort antal sygeplejersker, der blev marionetter af et kontrollerende system, døden lurede omkring, en dæmonisk kæmpe rejste sig op over hele verden, og hele teatret blev tændt på en sådan måde, at set fra himlen lignede det et coronavirus.

Hvorfor viste de olympiske lege en CoronaVirus-pandemi i deres åbningsshow?Scenarie for fremtiden

2020-pandemien er beskrevet i skræmmende detaljer i 'Scenario for the Future' af Rockefeller Foundation skrevet i 2010.

Nu kommer vi til anden gang, hvor man blev meget overrasket. Dette berømte dokument fra Rockefeller Foundation, hvor alt, hvad vi oplever nu, bogstaveligt talt forudsiges i detaljer: den globale pandemi, lock-downs, økonomiens sammenbrud og indførelsen af ​​autoritær kontrol.

Dokumentets titel er 'Scenarie for Fremtidens Teknologi og International Udvikling'. Et kapitel hedder 'LockStep', hvor en global pandemi beskrives i DATID, men som klart er tænkt som en øvelse for fremtiden.

Det besynderlige er: Det er skrevet i 2010 og endda i DATID

Kilde: Scenario for the future described global pandemic

'Scenario for fremtiden' sammenligner to forskellige svar på deres forudsagte pandemi: USA 'frarådede kun' folk 'at flyve', mens Kina håndhævede "obligatorisk karantæne" for alle borgere. Det første svar beskyldes for at sprede virussen endnu mere, mens "indførelsen af ​​en kvælende lock-down" roses. Derefter beskriver det implementeringen af ​​totalitær kontrol:

"Under pandemien bøjede nationale ledere overalt i verden deres autoritet og indførte begrænsninger fra den obligatoriske brug af ansigtsmasker til kropstemperaturkontrol ved indgangene til bl.a. togstationer og supermarkeder."

Uddrag fra afsnittet Lock Step

I 2012 ramte den pandemi, som verden havde forventet i årevis. I modsætning til 2009'ernes H1N1 (svineinfluenza), var denne nye influenzastamme ekstremt virulent og dødbringende. Selv de mest pandemi-forberedte nationer blev hurtigt overvældede, da virus muterede rundt om i verden og inficerede næsten 20 procent af den globale befolkning og dræbte 8 millioner på bare syv måneder; størstedelen af dem sunde unge voksne.

Pandemien havde også en dødbringende effekt på økonomier: international mobilitet for både mennesker og varer gik i stå, svækkende industrier som turisme og brydende globale forsyningskæder. Selv lokalt var ellers normalt travle butikker og kontorbygninger tomme i månedsvis, uden hverken ansatte eller kunder.

Den kinesiske regerings hurtige pålæg og håndhævelse af obligatorisk karantæne for alle borgere, ligesom dens øjeblikkelige og næsten hermetiske forsegling af alle grænser, reddede millioner af liv og stoppede spredningen af virussen langt tidligere end i andre lande og muliggjorde et hurtigere efterfølgende opsving.

Kinas regering var ikke den eneste der havde truffet ekstreme foranstaltninger for at beskytte sine borgere fra risiko og eksponering. Under pandemien flexede nationale ledere over hele verden deres autoritære myndighed og indførte regler, frihedsindskrænkninger og begrænsninger - lige fra obligatorisk brug af ansigtsmasker til kropstemperaturkontrol ved "checkpoints" som fx togstationer og supermarkeder.

Selv efter at pandemien forsvandt blev denne mere autoritære kontrol og tilsyn af borgere og deres aktiviteter fast og jævnt intensiveret. For at beskytte sig mod spredningen af stadig mere globale problemer - fra pandemier og tværnational terrorisme til miljøkriser og stigende fattigdom - tog ledere rundt om i verden et endnu stærkere greb om magten.

Forestillingen om en mere kontrolleret verden fik bred accept og godkendelse. Borgere opgav frivilligt noget af deres suverænitet - og deres privatliv - til mere paternalistiske stater i bytte for større sikkerhed og stabilitet. Borgere var mere tolerante og endda ivrige efter kontrol ovenfra - og nationale ledere havde i højere grad mulighed for at pålægge orden efter de metoder, de fandt passende.

I udviklede lande antog disse tiltag mange former: fx biometrisk ID til alle borgere og strammere regulering af nøgleindustrier, hvis stabilitet blev betragtet som afgørende for nationale interesser". 
 

Ifølge Rockefeller Foundation skal en global pandemi resultere i øget kontrol, hvor folk gladelig opgiver deres frihed for at føle sig sikre igen

... more to come ...


©2020 • corona-information.dk