Hvem arbejder WHO egentlig for?

  1. Hvorfor har WHO så stor magt?

  2. WHO's største økonomiske støtter de sidste 10 år har været Kina, USA og Gatesfonden. Gatesfonden har store økonomiske investeringer i vacciner

  3. Gatesfonden har de sidste 10 år været næststørste bidragyder til WHO med over 10%. Gatesfonden gav 16. april WHO $150mio, samme dag, som Trump erklærede, at USA ikke længere ville støtte WHO pga. Kinas elendige håndtering.

  4. 11. marts 2020 erklærede WHO epidemien for en PANdemi, hvilket betød, at mange lande var via kontrakter bundet til indkøb af store mængder værnemidler og kommende vacciner!

  5. Hvorfor er en tidligere leder af en af USA erklæret terroristorganisation Tigray People’s Liberation Front (TPLF) i Ethiopen chef for WHO? Som sundhedsminister i sit land har han tusinder af dødsfald på samvittigheden. Han fik sit job i WHO efter at have dækket over et polioudbrud i sit hjemland. Du kan finde mange artikler om hans fortid, bla. denne.

  6. Tedros lovpriser i denne video Kinas håndering. Jeg håber at du kan nok engelsk til at forstå, hvad han siger 40 sekunder inde i videoen. Vi ved alle, at Kina i starten gjorde alt for at skjule udbruddet. Kina undertrykte videnskabsfolk, der forsøgte at advare.

Brug menuen til andre sider af denne sag !


©2020 • corona-information.dk